top of page

agenda

MM online.PNG

MercatorMarkt ★ DATA volgen!

4 edities in 2023

Mercatorplein

Inschrijving nog niet gestart

★ Creatie ★ Cadeaus ★ Curiosa ★ Food ★ Fun ★ Kids' Vrijmarkt ★ Muziek ★ 

Stadsgenoten, creatieve ondernemers, muzikaal talent, en sociale initiatieven verzamelen op het Mercatorplein voor een dag vol shopplezier en vermaak. Snuffel tussen de kramen met cadeaus, design, vintage of tweede leven artikelen, doe mee met diverse activiteiten en geniet van live optredens onder het genot van een hapje en drankje op het terras. Elke editie heeft een aanvullende thema waar je zelf iets bij mag verzinnen, zoals GROEN, ZOMER, BURENDAG en WINTER.

Wil je een activiteit aanbieden, optreden of entertainen? Stuur ons een mail met jouw idee.

Op de MercatorMarkt zijn er ook gratis standplaatsen voor gratis publieksactiviteiten en voor jonge Amsterdammers t/m 18 jaar op de Kids' Vrijmarkt. 

Kijk hier​ welke markten, stadsfestivals en buurtfeesten er op de agenda staan en meld je aan! 

Terugblikken naar eerdere events kan hier.

BldLamZijl-100.jpg

Blijf op de hoogte van data en inschrijfopties!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en krijg als eerste nieuwe data in je mail.

Dank voor je aanmelding! Voeg meedoen@amsterdamblendmarket toe aan vertrouwde contactpersonen zodat de nieuwsbrief niet in spam belandt.

LZP header alg.png

PleinFestijn

Zaterdag 15 april 2023 11:00 - 19:00

Lambertus Zijlplein

★ Creatie ★ Cadeaus ★ Curiosa ★ Food ★ Fun ★ Muziek ★ Kids' Vrijmarkt ★ Panna Knock Out toernooi ★

11:00-17:00: Markt, muziek, food terras en activiteiten voor alle leeftijden.

15:00-19:00: Panna Knock Out toernooi: officiële voorronde voor het NK 2023 met demonstraties van tweevoudig wereldkampioen Easy Man! 

Het PleinFestijn is een bruisend buurtfestival waar alle leeftijden en culturen samenkomen. Buurtgenoten, lokale ondernemers, creatieven, muzikaal talent en sociale initiatieven zorgen voor een dag vol shopplezier en vermaak. 

Meedoen

Iedereen mag meedoen! Wil je een verkoopkraam voor (food / non-food / Kids' Vrijmarkt), een activiteit aanbieden, optreden of entertainen?

Kramen zijn er al vanaf €10 incl btw. Voor gratis publieksactiviteiten en de Kids' Vrijmarkt (t/m 18 jaar) is deelname gratis. Meld je nu aan!

Panna Knock Out

Meedoen is gratis voor alle jongeren t/m 18 jaar ongeacht ervaring. Aanmelden kan ter plaatse vanaf 14:30 om mee te doen in de categorieën U12, U15, 16+ en Ladies. Winnaars krijgen een beker en ticket voor deelname aan het NK2023!

Volgende edities PleinFestijn: SAVE THE DATE! 

Zaterdag 8 juli 2023

Zaterdag 7 oktober 2023

header alg blauw.png

Jaarmarkt Slotermeer ★ DATUM VOLGT!

Plein '40-'45

Inschrijving nog niet gestart

★ Creatie ★ Cadeaus ★ Curiosa ★ Food ★ Fun ★ Social ★ Muziek ★ 

Buurtvereniging Wij Zijn Plein '40-'45 en Amsterdam BLEND introduceren de Jaarmarkt Slotermeer: een toffe combinatie van 200+ kramen met Amsterdam BLEND Market en XXL Rommelmarkt, sport-, spel- en creatieve activiteiten en ook gezellig eten en drinken op het terras met live muziek. Een dag vol verkoop en vermaak voor alle leeftijden!

Wil je een activiteit aanbieden, optreden of entertainen? Stuur ons een mail met jouw idee.

bottom of page