Agenda

Van de BLEND Markets en stadsfestivals tot de Weggeefmarkt en FoodShares - je vindt ze allemaal op deze pagina. Lees verder voor info en deelname aan aankomende events of bekijk het archief om te zien wat voor leuks er is geweest.

Toegang is altijd gratis!

Amsterdam BLEND Market ★ Zomer Special

Zondag 25 augustus 2019 12:00-18:00 Plein '40-'45

★ Creatie ★ Vintage ★ Tweedehands ★ Upcycle ★ Design ★ Food ★ Fun ★ Social ★ Kids' Vrijmarkt ★ Goed Bezig! Gezondheid & Geluk ★

Naast de Amsterdam BLEND Market kraampjes zijn er sport- en spelactiviteiten voor alle leeftijden en kun je genieten op het terras van live optredens en heerlijk eten.

Iedereen kan meedoen: bewoners, ondernemers, creatieven en sociale initiatieven. Wil je een activiteit aanbieden, optreden, entertainen of een (food/non-food) kraampje? Leuk! Meld je aan via het formulier. Standplaatsen vanaf €20. Gratis standplaatsen voor gratis publieksactiviteiten en op de Kids' Vrijmarkt.

 

Goed Bezig!

Deze keer is er extra aandacht voor gezond en gelukkig leven. Ben je als ondernemer of initiatief actief in Amsterdam op het gebied van sport, gezondheid, voeding, duurzaamheid, beauty en wellness? Doe dan zeker mee!

Grand Socco ★ 24H Nieuw-West

Zaterdag 14 september 2019 14:00-21:00 Plein '40-'45

★ Creatie ★ Vintage ★ Tweedehands ★ Upcycle ★ Design ★ Food ★ Fun ★ Social ★ 

Tijdens 24H Nieuw-West is het extra feest met Grand Socco op Plein '40-'45 voor het Tuinstadhuis. Geniet de hele middag en avond van live optredens, straattheater, verhalen, circusactiviteiten en nog veel meer! Op de Amsterdam BLEND Market kun je jouw spullen of activiteiten aanbieden. 

Iedereen kan meedoen: bewoners, ondernemers, creatieven en sociale initiatieven. Standplaatsen vanaf €20 incl btw. Bekijk het inschrijfformulier voor alle standopties.
*** De foodplekken voor bereiding en directe consumptie zijn al vol. Indirecte consumptie (verpakt voor thuis en conserven) is wel mogelijk.

De markt is van 14:00-19:00 maar je kunt zeker gezellig blijven staan tot het einde van het festival!

Amsterdam BLEND FoodShare Festival ★ Burendag 2019

Zaterdag 28 september 2019 15:00-20:00 Timorplein & Stayokay

Entree: neem een gerecht mee om te delen. Alle activiteiten en hapjes zijn gratis.

Samenkomen, samen delen & samen doen!

Feest mee met je stadsburen tijdens het Amsterdam BLEND FoodShare Festival op Burendag - hét jaarlijks social foodfestival van de stad. 

★ Gerechten delen ★ Activiteiten ★ Entertainment ★

Álles wordt er gratis gedeeld: eten, diensten en talent. Door middel van gratis uitwisseling leren we elkaar beter kennen en weten we wat de buurt en haar buren te bieden hebben. Doe ook mee!

Stayokay is met haar restaurant The 5th co-host met bijzondere FoodShare gerechten en bar (drank tegen betaling).

Meedoen als vrijwilliger, entertainer of sponsor? Wil je als lokale ondernemer, vriendengroep of sociaal initiatief een gratis kraam op het plein voor activiteiten of om eigen gerechten te serveren? Leuk! Mail ons jouw idee meedoen@amsterdamblendmarket.nl. We denken met je mee en faciliteren waar mogelijk.

Amsterdam BLEND Market ★ Winter Special

Zondag 24 november 2019 12:00-17:00 Plein '40-'45

★ Creatie ★ Cadeaus ★ Curiosa ★ Upcycled ★ Food ★ Fun ★ Kids Vrijmarkt ★ 

Stadsgenoten, creatieve ondernemers, lokaal talent, en sociale initiatieven zorgen voor een dag vol shopplezier en vermaak. Snuffel tussen de kramen met tweede leven en cadeau artikelen, doe mee met diverse activiteiten en geniet van live optredens onder het genot van een hapje en drankje.

Wil je een activiteit aanbieden, optreden, entertainen of een (food/non-food) kraampje? Leuk! Meld je aan via het formulier. Standplaatsen vanaf €20. Gratis standplaatsen voor gratis publieksactiviteiten en voor jonge Amsterdammers t/m 18 jaar op de Kids' Vrijmarkt. Bekijk het formulier voor alle standopties.

Extra verkoop/doe ideeën: Winter, Feestdagen en Cadeaushoppen!

Please reload

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle