top of page

Eerst editie in Oost: WEGGEEFMARKT

Het is zover, na vijf edities in West vindt onze eerste markt in Amsterdam Oost plaats. En niet zomaar eentje, maar een WEGGEEFMARKT: Kom langs, geef weg en zoek uit!

Dit doen we op zaterdag 21 maart ism Stayokay Amsterdam Zeeburg tijdens NL DOET- de landelijke vrijwilligersactie van het Oranje Fonds. Waarom? Om verspilling tegen te gaan en om mede-Amsterdammers te helpen. Wij maken er weer een buurtfeestje van!

Naast artikelen doneren en/of gratis uitzoeken, kun je kledingtips krijgen van stylingadviseurs en meedoen aan de modeshow. Het Maria Christina Trio en DJs Delay en Raphaella Brown zorgen de hele dag voor muzikaal vermaak.

Alles wat er over blijft wordt gedoneerd aan goede doelen. Doe je mee? KOM LANGS! Weggeefmarkt: Zaterdag 21 maart 2015 12:00 - 18:00 Adres: Stayokay Zeeburg, Timorplein 21 1094CC Amsterdam Entree: gratis

Eten en drinken: aan de bar (tegen betaling) GEEF WEG! Heb je overbodige spullen thuis of gun je ze gewoon een ander? Alles mag je weggeven mits onbeschadigd, bruikbaar en schoon. Verpakte drinken en etenswaren mogen onaangebroken en binnen de houdbaarheidsdatum aangeboden worden.

Aflevermogelijkheden:

Vrijdag 20 maart 18:30 - 21:00

Zaterdag 21 maart 12:00 - 18:00 ZOEK UIT! Alles is gratis uit te zoeken voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik (geen partij afnemers of handelaren). Alles gaat in goed vertrouwen en er lopen AYS vrijwilligers rond om te helpen. DOE MEE! Wil jij meedoen als vrijwilliger voor de markt (o.a. sorteren, opbouw, begeleiding), als artiest of iets anders leuks bijdragen? Wil je als bedrijf iets beschikbaar stellen zoals kledingrekken, vervoersdiensten of koffie en thee sponsoren voor de vrijwilligers en bezoekers? Meld je hier aan. Help mee door dit event op Facebook te delen en jouw vrienden uit te nodigen. Download hier de A4/A3 poster en hang het op in je raam of aan je voordeur.

Weggeefmarkt 2015

bottom of page