Amsterdam BLEND Market 23-8

August 10, 2015

Sail Weekend? SALE Weekend! Kom zondag 23 augustus vanaf 12:00 naar Amsterdam BLEND Market op het Timorplein en shop naar tweedehands, vintage, retro, design en upcycle juweeltjes. Geniet van de zon, een hapje en een drankje op het eetterras. Doe mee met activiteiten: van knutselworkshops en mini-bootcamps tot stylingadvies, portrettekenen en circus kunstjes - allemaal tbv stichting Circus Elleboog.
Win een overnachting voor 6 personen tijdens de beddenopmaakwedstrijd van Stayokay Amsterdam Zeeburg of maak kans op een gevelbankje van BankjesCollectief. Iedereen voelt zich een winnaar met de free hugs van Hugging Hearts. Muzikaal vermaak wordt verzorgd door DJ Raphaella Brown en Bugra. Na de BLEND Market vaar je door naar de afterparty bij Studio/K vanaf 18u. 
Je moet zeilen als de wind waait - mis het niet! 

 

 

Please reload

Featured Posts

Weggeefmarkt 14 maart AFGELAST

March 12, 2020

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle