top of page

Amsterdam BLEND Market 23-8

Sail Weekend? SALE Weekend! Kom zondag 23 augustus vanaf 12:00 naar Amsterdam BLEND Market op het Timorplein en shop naar tweedehands, vintage, retro, design en upcycle juweeltjes. Geniet van de zon, een hapje en een drankje op het eetterras. Doe mee met activiteiten: van knutselworkshops en mini-bootcamps tot stylingadvies, portrettekenen en circus kunstjes - allemaal tbv stichting Circus Elleboog. Win een overnachting voor 6 personen tijdens de beddenopmaakwedstrijd van Stayokay Amsterdam Zeeburg of maak kans op een gevelbankje van BankjesCollectief. Iedereen voelt zich een winnaar met de free hugs van Hugging Hearts. Muzikaal vermaak wordt verzorgd door DJ Raphaella Brown en Bugra. Na de BLEND Market vaar je door naar de afterparty bij Studio/K vanaf 18u. Je moet zeilen als de wind waait - mis het niet!

Amsterdam BLEND Market Timorplein

bottom of page