top of page

2e Weggeefmarkt tijdens NLdoet

De eerste editie vorig jaar was zo'n succes dat we het jaarlijks gaan doen. Delen rocks!

De Amsterdam BLEND Weggeefmarkt wordt georganiseerd tijdens nationale vrijwilligersactie NL Doet van het Oranjefonds ism Stayokay Amsterdam Zeeburg.

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt 2016

Álles kan gedeeld worden tijdens de Weggeefmarkt – tweedehands spullen, diensten en talent. Waarom? Om verspilling tegen te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en om kennis te maken met sociale initiatieven in Amsterdam.

Kom Langs, Geef Weg en Zoek Uit!

Iedereen is welkom - het wordt weer een feestje :)

Naast meehelpen als vrijwilliger en artikelen doneren en gratis uitzoeken, kun je meedoen met activiteiten en genieten van muziek en lekker eten. Alles wat er over blijft wordt gedoneerd aan lokale goede doelen.

Wil je je opgeven als vrijwilliger, entertainment, activiteit of sponsor? Lees hieronder DOE MEE voor info.

KOM LANGS!

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt: Zaterdag 21 maart 2015 12:00 - 18:00

Adres: Stayokay Zeeburg, Timorplein 21 1094CC Amsterdam

Entree: gratis

GEEF WEG!

Heb je overbodige spullen thuis of gun je ze gewoon een ander? Alles mag je weggeven mits onbeschadigd, bruikbaar en schoon. Verpakte drinken en etenswaren mogen onaangebroken en binnen de houdbaarheidsdatum aangeboden worden. Geen grote meubels of witgoed - bezoekers moeten de items makkelijk zelf kunnen vervoeren.

Aflevermogelijkheden:

Woensdag 9 maart 14:30 - 16:30 StreetsmArt Weggeefwinkel, Sumatraplantsoen 70

Vrijdag 11 maart 18:30 - 21:00 Stayokay, Timorplein 21

Zaterdag 12 maart 12:00 - 18:00 tijdens de Weggeefmarkt bij Stayokay, Timorplein 21

Ophaaldienst

Teveel om zelf te brengen? Meld je aan voor de gratis ophaaldienst! Gerard en Dave van UPS en Ringo Transport zetten zich gratis in om jouw weggeefspullen op te halen op vrijdag 11 maart tussen 18:00 - 21:00. Meld je aan via ophaaldienst@amsterdamblendmarket.nl

ZOEK UIT!

Alles is gratis uit te zoeken en om aan deel te nemen voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik (geen partij afnemers of handelaren). Alles gaat in goed vertrouwen en er lopen BLEND vrijwilligers rond om te helpen.

DOE MEE!

Wil jij meedoen als vrijwilliger voor de markt (o.a. promoteam, spullen sorteren, opbouw, standhouder), als artiest/entertainment of iets anders leuks bijdragen bv een activiteit? Wil je als bedrijf het evenement sponsoren met bv kledingrekken, vervoersdiensten, catering of muziek(installatie)? Mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl.

bottom of page