Nieuw! Amsterdam BLEND FoodShare

April 2, 2016

Regelmatig wordt er door de leden van de Amsterdam BLEND Community en andere gezelligheidsgroepen geborreld en samen gegeten. Hoe maken we het laagdrempeliger voor nóg meer Amsterdamse buren om mee te genieten? FoodShare! 

Tijdens de Weggeefmarkt hebben we het getest en de FoodShare was zo populair dat we het als terugkerend evenement laten terugkomen. De eerste editie vindt plaats op 15 april bij Galerie KIS ism Dutch Pancake Events. Samen met DPE zorgen wij voor pannenkoek ingrediënten zodat er gebakken kan worden. Bezoekers kunnen andere gerechten meenemen of voor vermaak zorgen - denk aan muziek of activiteiten. Alles gratis! Zo hopen we nog meer Amsterdammers op een leuke en toegankelijke manier samen te brengen.

Kom je ook iets leuks doen en meegenieten?

 

Blijf op de hoogte van alle FoodShare en andere Amsterdam BLEND Events via onze agenda hier op de site en op de Amsterdam BLEND facebookpagina.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Weggeefmarkt 14 maart AFGELAST

March 12, 2020

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle