top of page

Eerste Amsterdam BLEND Market in Nieuw-West: Smaakboulevard 4 juni

Wij willen graag alle Amsterdammers kunnen betrekken bij de Amsterdam BLEND events en na meerdere edities in West en Oost staan we nu voor het eerst in Nieuw-West!

Amsterdam BLEND Market wordt dit jaar onderdeel van Smaakboulevard - een food en cultuur festival aan de vernieuwde oever van de Sloterplas. Geniet van lekkere eten, veel live muziek en activiteiten en laat je verrassen door de producten van je Amsterdamse buren: van tweedehands en vintage tot creatie, design en upcycled artikelen.

Local Goods. Local Heroes. Amsterdam BLEND Market biedt tijdens het festival plaats voor alle lokale helden: buurtbewoners, creatieven, ondernemers en sociale projecten. Wil je ook verkopen of een activiteit organiseren? Heb je een fantastisch buurtinitiatief dat je onder de aandacht wilt brengen? Meld je hier aan voor een kraam of vertel ons jouw idee.

Zaterdag 4 juni 2016 13:00 - 21:00 (markt tot 19:00)

Meer en Vaart boulevard (tegenover theater De Meervaart)

Amsterdam BLEND Market @Smaakboulevard 4 juni 2016

bottom of page