top of page

Nieuw! Amsterdam BLEND Market tijdens FoodNight

Op Food Night in Amsterdam Oost geniet je tot in de late uurtjes van wereldse gerechten en live muziek op de Javastraat. Er is ook volop cultuur tijdens het Indische Buurt Festival op het Javaplein en door nieuw initiatief UIT Oost. Amsterdam BLEND Market is dit jaar voor het eerst partner van Food Night en biedt plaats voor alle lokale helden: buurtbewoners, creatieven, ondernemers en sociale initiatieven. Laat je verrassen door de producten van je Amsterdamse buren: van tweedehands en vintage tot creatie, design en upcycled artikelen. Wil je ook verkopen of een activiteit organiseren? Kramen vanaf €20,-. Meld je aan via: http://www.amsterdamblendmarket.nl/agenda Food Night is opgezet om de Indische buurt op de kaart te zetten. Inmiddels staat voor een groot deel de buurt op de kaart. Dat is zeker te zien aan de Javastraat waar Food Night ook ieder jaar plaats vindt. Het is inmiddels een hotspot van Amsterdam geworden met tal van innovatieve en trendsettende bedrijfjes. Food Night biedt deze bedrijven in Oost de mogelijkheid zich aan bestaande en nieuwe klanten zich te presenteren. Inmiddels is Food Night ook het podium geworden dat naast het culinaire aanbod ook het culturele aanbod 'serveert'. Proef Oost op 3 september 2016 tijdens Food Night!

Amsterdam BLEND Market FoodNight 2016

bottom of page