top of page

Doe mee met het dubbeldikke KerstFestival 17 & 18 december

Ook dit jaar bundelen we de krachten met NeighbourFood Market voor een dubbeldikke duo-editie op zaterdag 17 en zondag 18 december op het mooie Westergasterrein! Samen met jou zorgen we voor de leukste kerstmarkt van Amsterdam met het thema 'Tussen Kerst en Kitsch'. Heerlijk eten, lekkere muziekjes, creakraampjes en natuurlijk cadeaushoppen (voor je kerstbuddies of gewoon voor jezelf!).

★ Tweedehands ★ Vintage ★ Upcycled ★ Design ★ Creatie ★ Activiteiten ★ Cadeaus ★

Meld je hier aan voor een kraam op de Amsterdam BLEND Market als je wilt verkopen of voor vermaak wilt zorgen. Of je nou tweedehands juweeltjes hebt, oma's vintage zolder plundert of creatieve ondernemer bent - je hebt vast iets waar je veel bezoekers blij mee kunt maken.

Zin om een workshop te geven of daarmee te experimenteren? Ook dat kan bij ons! Creastudio Maren's gaat bijvoorbeeld deze editie samen met jou en je kids sleutelhangers en tassen versieren naast de verkoop van haar eigen creaties.

Deel je talent! Kun je mooi zingen, akoestisch spelen of hou je van dollen met het publiek? Ook dan kun je je aanmelden, net als De Stemstudio koor olv Evi de Jean. Zij komen sfeermaken op de zondagmiddag.

NFM & Amsterdam BLEND KerstFestival 2016

★ Zaterdag 17 december 12:00 - 20:00

★ Zondag 18 december 11:00 - 18:00

★ Locatie: Buiten op het Westergasterrein

Standplaatsen op de Amsterdam BLEND Market zijn er vanaf €20,- ex btw per dag. Natuurlijk is het gezelliger als je het hele weekend meedoet ;)

NB: Voor foodondernemers gelden andere voorwaarden, zie neighbourfood.nl

Buurtprojecten en goede doelen zijn ook welkom om hun sociale werk kenbaar te maken middels publieksactiviteiten en verkoop.

Amsterdam BLEND Market NeighbourFood Kerstfestival

bottom of page