top of page

Amsterdam BLEND Market Moederdag Special

BAM! Zondag 12-17u op het Timorplein: Amsterdam BLEND Market / Moederdag Special met kramen vol shopplezier, heerlijk eten en leuke activiteiten voor jong en oud. Laat je verrassen en verwennen door deze BLEND Heroes! ★ FOOD & DRINKS ★ La Fucina • De Chocoprinses • KunstSmaak • Kruidenthee Amsterdam • RandyRednek's Surinaamse BBQ & Broodjes • Bonzol Delicatessen • De ijsfiets • Taste Before You Waste • Stayokay Amsterdam Zeeburg Bar • Afroditeolijfolie ★ ACTIVITEITEN ★ Inge van Veen Fotografie • Grafisch Werkcentrum Amsterdam • Atelier Zoet & Zagen •Maren's CreActivities • samenkappen.nl • Custom Maid • Set in Motion Interieuradvies (neem foto's van je kamer mee) • Stayokay Homeride Enveloppenspel WIN PRIJZEN! • Handminded • Susie's Party Pimp • ViiA ★ SHOPPEN ★ Team-KIM • Waterbron • De Amsterdamsche Zeepfabriek • IbizaSunrise-AviaSunanda• huisteilcreaties.nl • Brenda's Vintage & Retro • De Kast van Opa • A trace of Blue • Woodstylz • Stichting Anacaona • Stefan's Vinyl & Vintage • 21HAPPINEZZ • Schakel •Reken op Renske • Cartoons en Zeikbrieven • Fabmolly • Rebelheart_designs •Skiathos Cat Welfare Association • Stichting Amsterdam BLEND • SAC SAC • Sejolie • Anne Alster • Noukster • MIER by MT • Lory's handgemaakte zeep & zalf • En nog veel meer vintage, tweedehands en eigen creaties van je Amsterdamse buren: Marcia, Regina R, Regina dG, Team Stayokay, Fleur, Florisieta, Andrea, Marja, Shirley, Nicole, Hille, Selma, Monique, Iwan, Diana, Marlein, Debby en Feli!

Amsterdam BLEND Market Moederdag Special

#AmsterdamBLENDMarket #Stayokay #Timorplein #IndischeBuurt #Moederdag #AmsterdamOost

Gerelateerde posts

bottom of page