top of page

Smaakboulevard XL 1 juli

Het festival De Smaakboulevard zet het grootste park van Amsterdam op een culinair podium. Op zaterdag 1 juli kan je aan het Sloterpark van 13:00 tot 21:00 uur genieten van wereldse gerechten, lokale acts, muziek, dans, workshops en beeldende kunst voor jong en oud. Ook de feestelijk Carnival Parade die feestelijk door Nieuw-West trekt eindigt met muziek, dans en spectaculaire kostuums midden op de Smaakboulevard. De Smaakboulevard XL is dit jaar niet alleen op de mooiste oever van de Sloterplas maar ook op het Osdorpplein met een speciaal kinderplein en optredens van internationale artiesten. Ook dit jaar is Amsterdam BLEND Market partner van de Smaakboulevard en biedt tijdens het festival plaats voor alle lokale helden: buurtbewoners, creatieven, ondernemers en sociale initiatieven. Laat je verrassen door de producten van je Amsterdamse buren: van tweedehands en vintage tot creatie, design en upcycled artikelen.

Amsterdam BLEND Market Smaakboulevard XL 2017

bottom of page