top of page

Amsterdam BLEND Market tijdens FoodNight 2017

Tijdens Food Night in Amsterdam-Oost geniet je tot in de late uurtjes van wereldse gerechten, live muziek en veel shopplezier op het Javaplein, de Javastraat en de Sumatrastraat. Zaterdag 2 september 15:00 - 00:00 Food Night is opgezet om de Indische buurt op de kaart te zetten. Dat is zeker te zien aan de Javastraat waar Food Night ook ieder jaar plaats vindt. Het is een hotspot van Amsterdam geworden met tal van innovatieve en trendsettende bedrijfjes. Nieuw onderdeel dit jaar is het Fiesta del Gusto op het Javaplein. O.a. zal het Spaans Verkeersbureau en diverse lokale vertegenwoordigers er te vinden zijn met culturele en culinaire schatten uit verschillende Spaanse regio's en eilanden. Amsterdam BLEND Market is ook dit jaar partner met kramen van lokale helden: buurtbewoners, creatieven, ondernemers en sociale initiatieven. Laat je verrassen door de producten van je Amsterdamse buren: van tweedehands en vintage tot creatie, design en upcycled artikelen. De Amsterdam BLEND Market vindt plaats aan beide kanten van de Sumatrastraat.

Amsterdam BLEND Market FoodNight 2017

bottom of page