Áltijd álles ruilen via Jaspr app

TOF NIEUWS: Amsterdam BLEND is official partner van Jaspr in Amsterdam!

Tijdens de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt op zaterdag 10 maart 2018 wordt het Nederlandse platform van Jaspr gelanceerd - dé online ruilmarktplaats voor het gratis delen van spullen, diensten en talent.

Jaspr – deel álles online

Jaspr is een innovatief ruilplatform waarmee gebruikers eenvoudig geld kunnen besparen, afval kunnen verminderen, nieuwe kansen kunnen ontdekken en een duurzamer leven kunnen leiden. Met meer dan 35 duizend gebruikers in Berlijn sinds de start in maart 2017 is Jaspr bij uitstek het platform om ook in Amsterdam uitwisseling te bemiddelen.

“Ruilen is een ‘help – en word geholpen’ activiteit en we geloven dat bezoekers van oa de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt zich aangetrokken zullen voelen tot de online mogelijkheid.” legt Jaspr CEO Noel Wigdor uit. “We hebben gezien hoe gratis ruilen mensen samenbrengt, niet alleen om geld te besparen maar ook om elkaar te helpen en nieuwe vrienden te maken.”

Imogen Rao, woordvoerder Stichting Amsterdam BLEND, vertelt, “Amsterdammers staan enorm open voor gratis uitwisseling van spullen en expertises. Er bestaan groepen en sites voor weggeven of ruilen met specifieke thema’s en constructies. Er is echter tot nu nog geen online plek waar men alles kan ruilen. Jaspr is dus uniek in Amsterdam en een fantastische aanvulling op de Amsterdam BLEND events en community waar de deeleconomie en sociale betrokkenheid centraal staan. Wij zijn verheugd om met Jaspr samen te werken zodat Amsterdammers áltijd álles kunnen delen.”

Sinds de soft launch in februari, heeft Jaspr Amsterdam al 2000 bezoekers, meer dan 300 vraag & aanbod advertenties en hebben zo’n 100 uitwisselingen plaatsgevonden – van kleding, zelfgemaakte items en warme maaltijden tot taallessen, dierenoppas, coaching en klushulp. Via https://nl.jasprtrades.com kan men direct beginnen met delen en de Android en IOS apps downloaden. Tijdens de Weggeefmarkt kunnen bezoekers het team ontmoeten, ideeën uitwisselen en vragen stellen.

Amsterdam Sharing City: Duurzaamheid & Delen

Nog meer deel-, ruil- en duurzame tips? Ons team heeft er een boel verzameld. Kijk hier voor de lijst.

#Weggeefmarkt #Jasprruilapp #Duurzaamheid #Deeleconomie

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.