NIEUW: Kids' Vrijmarkt

NIEUW tijdens Amsterdam BLEND Market • Winter Special: de Kids' Vrijmarkt! Is jouw kind super creatief? Wil hij/zij tweedehands spullen verkopen om te sparen voor iets leuks? Willen ze geld inzamelen voor een goed doel? Kinderen en jongeren van 8 t/m 16 jaar kunnen dan gratis meedoen met de Kids' Vrijmarkt! Om ze te helpen voorbereiden op de BLEND Market geeft Kris van MON€Y SCHOOL een gratis workshop op woensdag 21 november om 19:00 bij De Honingraat Huis van de Wijk Slotermeer. Tijdens de workshop ga je aan de slag met oa hoe je reclame maakt, hoe jij jezelf en je spullen het beste kunt presenteren en uitrekenen hoeveel je moet verkopen om winst te maken. Zo leer je ook alvast je kraamburen kennen - gezellig! Aanmelden voor de Kids' Vrijmarkt en workshop kan via het formulier.

#Plein4045 #KidsVrijmarkt #AmsterdamNieuwWest #AmsterdamBLENDMarket #Winter

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle