top of page

5e editie Weggeefmarkt 16 maart


FEEST! Dit jaar vieren we de 5e editie van de jaarlijkse Weggeefmarkt tijdens NLdoet met onze vrienden Stayokay en nieuwe buurtrestaurant The 5th (hoe toepasselijk). Zaterdag 16 maart 12:00 - 17:00.

Om het voorjaar in te luiden introduceren we een groenafdeling op het Timorplein (binnen bij regen) waar je plantjes, stekjes en zaadjes kunt ruilen.

BLEND Heroes gezocht!

De Weggeefmarkt slaagt ieder jaar weer dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers en deelnemers. Help jij mee?

• Wil je een dienst, activiteit of entertainment aanbieden? • Heb je eigen ideeën voor de 'groen' afdeling? (planten, stekjes, duurzaamheid, natuur etc) • Meehelpen als vervoerder in de ophaaldienst? • Bezoekers helpen met weggeefspullen aannemen of als standhouder? Leuk! Word ook BLEND Hero en meld je aan via meedoen@amsterdamblendmarket.nl Buren, collega's, ondernemers, creatieven, clubs, buurtartiesten... iedereen kan meedoen!

Nog een nieuwtje - dit jaar niet één maar twee gratis ophaaldiensten en afleveravonden! Donderdag 14 en vrijdagavond 15 maart rijden vrijwillige vervoerders bij jou langs om gratis jouw weggeefspullen op te halen die je zelf niet kunt brengen. Op deze avonden kun je ook zelf afleveren bij de Stayokay indien je tijdens de Weggeefmarkt niet aanwezig kunt zijn. Mail ophaaldienst@amsterdamblendmarket.nl voor info en om een afspraak te plannen vol=vol.

bottom of page