top of page

Openingsfeest August Allebéplein 6 juli


Woon of werk je in Overtoomse Veld, Slotervaart of net over het Rembrandtpark in de Baarsjes? Dan kom je vast wel eens op het August Allebéplein. Na een lange tijd verbouwingen ligt het plein er nu prachtig bij met nieuwe fonteinen, banken, bestrating en bomen. Het is nu een plek geworden waar je lekker kunt ontspannen met andere pleinbezoekers. Dit gaan we samen vieren op zaterdag 6 juli tijdens Openingsfeest August Allebéplein!

Kom gezellig langs om je buurtgenoten te ontmoeten, samen te genieten en leuke dingen te doen. Een feest vol vermaak voor iedereen - voor en door de buurt! Toegang is gratis. ★ Buurtmarkt ★ Kids' Vrijmarkt ★ Food ★ Fun ★ Activiteiten ★ Muziek ★ • Wil je een kraampje om zelfgemaakte creaties of tweede leven artikelen (tweedehands, vintage, up- of recycled) te verkopen? • Bied je als ondernemer of sociaal initiatief producten of diensten aan die de buurt leuker, liever, gezonder of duurzamer maken? • Maak jij heerlijke hapjes voor thuis of op het terras? • Wil je een activiteit verzorgen of je talent delen op het podium? LEUK! Vertel ons jouw idee of boek je kraam via het formulier. Jonge buurtgenoten t/m 18 kunnen gratis op de Kids' Vrijmarkt staan. Ook voor gratis publieksactiviteiten zijn er gratis standplaatsen. Laat zien wie je bent en deel je talent♥

bottom of page