We Make The City Special 23 juni

May 20, 2019

YOU Make The City! Als bewoner, ondernemer, sociaal initiatief, creatieveling... laat zien wat voor talenten, spullen en ideeën jij hebt om de stad leuker, liever, gezonder en duurzamer te maken tijdens Amsterdam BLEND Market • We Make The City Special♥
Zondag 23 juni zijn we weer op Plein '40-'45 waar JIJ kunt schitteren met je zelfgemaakte creaties, upcycled of design cadeaus, wereldse of lokale lekkernijen, goede doelen acties en sport-, spel- of wellness activiteiten. Of ruim je kasten leeg en geef je overbodige tweedehands en vintage spullen een tweede kans! Ook deze keer is er een Kids' Vrijmarkt: gratis voor jonge Amsterdammers t/m 18 jaar. Kramen zijn er al vanaf €20,-. Voor gratis activiteiten bieden we gratis standplaatsen! Reserveer je plek of vertel ons jouw idee via het formulier.

Please reload

Featured Posts

Weggeefmarkt 14 maart AFGELAST

March 12, 2020

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle