top of page

Back in de Indische Buurt!


Een en al feest wordt het zaterdag 15 juni tijdens Indische Buurt Festival 2019! Kom vanaf 12:00 naar Amsterdam-Oost voor de tofste streetparty van het jaar met de hele dag live muziek, straattheater, cultuur, activiteiten en volop shopplezier voor ie-der-een!!! ★★★ Op de Javastraat en het 'Duurzaamheidsplein' Javaplein vind je sociale en groene helden, zoals: • Buurtgids buurtwandeling (verzamelen 13:00 naast het podium!) • De #dropdiestelling debattent van Sociaal Cement • Money Car spel en duurzaamheidsactiviteiten: MON€Y SCHOOL en KAREL • Hardlooptest en krokodillenspel: University of Amsterdam / Universiteit van Amsterdam • Samen is het een makkie en Flying Squad • Civic Amsterdam • BOOT HvA kledingruil, recyclespel en Give Box • PLANTMOM plantenworkshops • T is vanzelfsprekend ontmoetingsactiviteiten • Wijkkunde • #DATDUSposters maken met GWA Grafische Werkplaats Amsterdam • Wocietyupcycled tassen - neem oude jeans mee! • Indische BuurtBalie • HET BUURTATELIER workshops • Team Inbraakpreventie • Stop de Rat • Jungle Amsterdam - Oost • Schilderen met Robert Pennekamp en KRIMP Club • Batjanzaal Schaakschool Indische Buurt • ★★★ De Amsterdam BLEND Market kraamburen staan op de Javastraat met onder andere tweede leven producten (vintage, tweedehands & upcycled) naast zelfgemaakte creaties, design en natuurproducten van: Sil & Nance • Regina's Vintage • Samira • Titia • Modemeiden Lara & Lisa • 131Design voorheen bekend als STØV. Neem ook een kijkje in de winkel! • Nike Illustreert • HJK DIGI ART • Rebelheartdesigns • Urban Africa Naturals • Poupée De Couleur • Flowerforlife • Atletico Amsterdam the Gym • THAISE MASSAGES! van Health & Beauty PTG • Sigi Suri • Karin • Marijn • Chaymae • Mervat • Badr • Marcia • Manon • Carina • Diana • Im&Im • ★★★ Lekker eten en drinken haal je bij: Pagoza.com met Colombiaanse specialiteiten • Alcoholvrije wijnen, bubbels en cocktails van Denise's Choice • Stichting Shafia's Creativiteit met pakistaanse snacks en henna • Buurvrouwennetwerk met cake en koekjes • Zo blijven wij gezond in Oost gezondheidsambassadeurs Fatima en Latifa • Bier en borrels bij De Jonge Admiraal • Koffie, thee, pannenkoeken en een goed gesprek haal je bij de Elthetokerk. Daar buiten staat het terras waar je gezellig kunt zitten met schmink en kramen van Buurthulp Oosten Burennetwerk Amsterdam. ★★★ En natuurlijk hebben we de muzikale en theatrale sterren van de dag: ACCU Fanfare • Pretvormer • Tipica Trova • Wijktalentorkest van Leerorkest met Koor Indische Buurt • Echofly • De Wereldwandelaar • en grote afsluiter Sheila's Soul collectief met Sheila Van Pelt, Wim de Jong en Erik speelt toetsen! ♥♥♥Dikke shout out voor alle deelnemers, vrijwilligers, Stadsdeel Oost Amsterdam, Samen Vooruit, Moving Arts Project, Sociaal Cement, Leefgemeenschap Eltheto en iedereen die dit buurtfeest met liefde, inzet en hulp mogelijk maken. Zie je zaterdag!!!

bottom of page