Jonge Amsterdammers markten weer mee!


★★★ KIDS' VRIJMARKT! ★★★ Jonge Amsterdammers t/m 18 jaar kunnen gratis meeBLENDen met hun eigen tweedehands spullen, zelfgemaakte creaties of zelfverzonnen activiteiten. Ze delen gezellig een kraam met anderen en krijgen ook een bon om iets lekkers te halen tussendoor. Spaart jouw kind voor iets leuks of vragen ze aandacht voor een goed doel? Tof! Meld ze hier aan voor: ★ Zondag 23 juni Amsterdam BLEND Market • We Make The City Special op Plein '40-'45 ★ Zaterdag 6 juli Openingsfeest August Allebéplein ★★★ (Groot)ouders, ooms, tantes en buren mogen natuurlijk ook hun spullen komen verkopen - die moeten dan lekker hun eigen kraam boeken 😎

#Slotervaart #DeBaarsjes #OpeningsfeestAugustAllebéplein #AugustAllebéplein #WeMakeTheCity #OvertoomseVeld #AmsterdamWest #Zomer #LetsBLEND #AmsterdamBLENDMarket #Plein4045 #AmsterdamNieuwWest #KidsVrijmarkt

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle