Weggeefmarkt 2020!


Amsterdam BLEND Weggeefmarkt

Doe mee met de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt - het grootste freecycle- en ruilevenement van de stad! Zaterdag 14 maart 12:00-17:00 bij Stayokay en The 5th op het Timorplein. De dag draait om DELEN: gratis uitwisseling van spullen, diensten en talent. Waarom? Om verspilling tegen te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en om kennis te maken met sociale initiatieven in de stad. Spulletjes uitzoeken en meedoen met activiteiten is helemaal gratis! Je hoeft alleen zelf ook weggeefspullen mee te nemen of doe een geld donatie aan de deur.

Volg alle highlights op facebook en help mee door vrienden uit te nodigen. Sharing is caring :)DOE MEE! De Weggeefmarkt is een jaarlijkse vrijwilligersactie tijdens NLdoet. Met jouw hulp maken we dit sociale festijn mogelijk :) • Wil je in het team helpen met weggeefspullen aannemen of bij de 'kramen'? • Wil je een eigen dienst, crea activiteit of entertainment aanbieden? • Heb je 'groene' ideeën ideeën op het gebied van natuur, duurzaamheid, huisplanten, up- of recycling? • Meehelpen als vervoerder in de ophaaldienst? Leuk! Word ook BLEND Hero en meld je aan via meedoen@amsterdamblendmarket.nl Buren, collega's, ondernemers, creatieven, clubs, muzikaal talent... iedereen kan meedoen!

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt gratis ophaaldienst

ENTREE: Lever weggeefspullen in of doe een geld donatie aan de deur. Want iedereen kan íets weggeven! ♥ WEGGEVEN ROCKS! Heb je overbodige spullen thuis of gun je ze gewoon een ander? Bijna alles kun je weggeven mits onbeschadigd, bruikbaar en schoon. Sommige items kunnen we helaas niet aannemen ivm ruimte en transport of omdat ze na afloop veelal niet bruikbaar zijn voor lokale stichtingen. Deze spullen kun je aanbieden bij je lokale weggeef- of kringloopwinkel, een recyclepunt of in de facebookgroep Amsterdam Deelt/Geeft . Kijk voor meer duurzame initiatieven in en rond 020 hier.Niet: bankstellen, fauteuils, bedden, matrassen, bureaus, bureaustoelen, kasten, witgoed, beeldbuis tv's, gedateerde computers of monitoren, encyclopedie reeksen en verouderde studieboeken, overige grote/zware items. ► Verpakte drinken en etenswaren mogen onaangebroken en binnen de houdbaarheidsdatum aangeboden worden (geen koelproducten). ♥ AFLEVEREN: • Donderdag 12 maart 17:00 - 21:00 • Vrijdag 13 maart 17:00 - 21:00 • Zaterdag 14 maart tijdens de Weggeefmarkt 12:00 - 17:00 Locatie: Stayokay Amsterdam Oost, Timorplein 21 ♥ GRATIS OPHAALDIENST: Teveel om zelf te vervoeren of kun je er zelf niet bij zijn? De vrijwillige vervoerders komen donderdag 12 en vrijdag 13 maart in de avond alles ophalen bij jou thuis (verpakt op begane grond). Ophaalplekken zijn beperkt dus reserveer snel via ophaaldienst@amsterdamblendmarket.nl en vermeld aub: naam, adres incl. postcode, 06-nummer en om hoeveel tassen/dozen het ongeveer gaat. Vol=Vol! ♥ ZOEK UIT! Alles is gratis uit te zoeken voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik (niet voor handel of partij afnemers). Geven=nemen! Alles gaat in goed vertrouwen en er zijn BLEND vrijwilligers om te assisteren.

Spullen nodig voor bv een goed doel, stichting of sociaal project? Maak met BLEND een afspraak voor einde dag of na afloop (zaterdag 14, zondag 15 of uiterlijk maandagochtend 16 maart) en we helpen je graag: meedoen@amsterdamblendmarket.nl. Zo komt álles goed terecht bij diverse lokale initiatieven! Alles wat dan nog over is wordt gedoneerd aan Stichting Rataplan zodat er niets weggegooid wordt.

#IndischeBuurt #LetsBLEND #Timorplein #Duurzaamheid #Stayokay #Deeleconomie #Ophaaldienst #Weggeefmarkt #NLDoet #Vrijwilligers #AmsterdamOost

Featured Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle