top of page

Weggeefmarkt 14 maart AFGELAST


We bleven zo lang mogelijk positief en ondanks verscherpte maatregelen hebben we in overleg met onze partner Stayokay en op advies van NLdoet besloten om de Amsterdam BLEND Weggeefmarkt aanstaande zaterdag en alle activiteiten eromheen op donderdag en vrijdag voor nu te annuleren.

Dit ivm preventie van COVID-19 verspreiding. We gaan het zeker wel op een andere datum laten plaatsvinden, wanneer is echter nog niet bekend. Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Actuele informatie en advies van het RIVM vind je hier. We sturen alle deelnemers, vrijwilligers en aanmeldingen voor de ophaaldiensten ook persoonlijk bericht. Jij kunt ons helpen om zoveel mogelijk bezoekers op de hoogte te stellen door dit facebook bericht te delen, waarvoor dank!

  • Je kunt dus géén spullen inbrengen bij de Stayokay vanavond (donderdag), vrijdagavond of op zaterdag.

  • Er worden géén spullen opgehaald bij mensen thuis.

  • Er vinden géén vrijwilligersdiensten plaats op donderdag, vrijdag en zaterdag.

  • Een nieuwe dag wordt gepland zodra dit mogelijk is.

  • Je kunt op de hoogte blijven van nieuwe data via onze nieuwsbrief en door onze facebookpagina te volgen.

♥ Graag jullie begrip en iedereen bedankt voor alle inzet en verzamelwerk tot zover. Tot snel!


bottom of page