top of page

Nieuw! Amsterdam BLEND FoodShare Festival

De FoodShare avonden zijn zo leuk geslaagd, we gaan het gewoon doen - een ware Amsterdam BLEND FoodShare Festival! Het eerste sociale foodfestival van Amsterdam. Samen vieren we op Burendag de kleuren, geuren en smaken van de stad! Neem gerechten mee om te delen, geniet van heerlijke hapjes van de Free Food Market en doe mee met activiteiten. We sluiten af met outdoor bioscoop en popcorn! ★ Gratis entree - neem ook iets lekkers mee om te delen! Zaterdag 24 september 2016 14:00-23:00 op het plein op de Marcantilaan (achter de pyramides). ★ Free Food Market en picknickterras met oa: Taste Before You Waste, Guerilla Kitchen Amsterdam, De Thuiskookgoeroe, Meal Deal 020, de Marcanti Buren, The Syrian Chef, Louay Sabbagh, Stichting Blije Buren en jouw lievelingsgerechten of desserts. De Free Food Market start vanaf 16:00. ★ Live muziek van: Marcanti-Eiland DJ Maiko, DJ AFL, The Monique Streak en The Dames. ★ Activiteiten: KunstSmaak met gezonde fusion hapjes en knutselen, Kidtopia met kleuren en schmink, Greenpeace Nederland Virtual Reality Boot, springkussens, sier bonbons maken, Yoga met Mel, stoelmassages van Legia en outdoor movie 'Chef' met gratis popcorn van Graceland Bar-B-Q. Ook zijn er Weggeefkramen van De Ruilkelder waar je tweedehands spullen kunt doneren en uitzoeken. ★ Meedoen? - Help mee als vrijwilliger in de kook-, BBQ en activiteitenteams. - We hebben gratis kramen beschikbaar voor kookvrienden, lokale ondernemers en sociale initiatieven die samen in groepjes hun gratis hapjes willen serveren of een activiteit willen organiseren. - Wil je als act of band je talent delen? Meld je aan via meedoen@amsterdamblendmarket.nl met jouw idee! Volg alle highlights op www.facebook.com/AmsterdamBLENDmarket ********************************** Het Amsterdam BLEND FoodShare Festival wordt mogelijk gemaakt door Werkgroep Burendag, Gemeente Amsterdam Stadsdeel West Amsterdam, ABC - Westerpark, Marcanti College, Graceland Bar-B-Q, De Marktkantine, Foodcenter Amsterdam en heel veel vrijwilligers en spullensponsors!

Amsterdam BLEND FoodShare Festival

bottom of page