top of page

2e Amsterdam BLEND FoodShare Festival

Op Burendag vieren we samen de kleuren, geuren en smaken van de stad!

Zaterdag 23 september 15:00 - 20:00 Zoutkeetsplein

Feest mee met je buren tijdens het Amsterdam BLEND FoodShare Festival - hét social foodfestival van Amsterdam. Deze dag draait om gratis uitwisseling van verhalen, gerechten en talent. Zo leer je de buurt en je buren op een laagdrempelige en gezellige manier kennen. Iedereen is welkom! Deel jouw gerechten op het picknickterras, geniet van heerlijke hapjes van de Free Food Market en doe mee met activiteiten.

Klik hier voor event info ★ Entree €0: Neem iets lekkers mee om te delen! Dat kan bv een eigen gerecht zijn, een dessert of iets voor op de BBQ. We hebben aparte vlees en vega barbecues. Verras iedereen met jouw favoriete hapjes! * Alle eten is gratis. Alcoholische dranken zijn te koop bij Café MADS.

Amsterdam BLEND FoodShare Festival

★ Meedoen? Kom lekker langs op de dag zelf en help mee in het vrijwilligersteam of kom iets leuks doen. Schminken, knutselen, yoga, spelletjes...het is jouw buurtfeest :) ★ Highlights: Activeiten vanaf 15:00: • Adventures of the Valparaíso talentenruil kraam • Upcycle workshop met Atelier Zoet & Zagen • Workshop Verbeelden met Veem House for Performance • De Eenzame Kraam - info en tips mbt eenzaamheid, ABC Alliantie • Museum Het Schip • Greenpeace Nederland Virtual Reality Boot • Buurtregiegroep met buurtinitiatieven • Leer in een kwartier gitaarspelen met Carolien vanaf 17:00 • Fotografiewedstrijd Zeeheldenbuurt: 19:00 etalagetour 19:45 prijsuitreiking door stadsdeelvoorzitter Melanie van der Horst. va 17:00 Free Food Market & picknickterras met oa: • Guerilla Kitchen Amsterdam Food Rescue specialties • Taste Before You Waste Food Rescue specialties • Rednek's Buren BBQ powered by Café MADS • CHEF KAMAL Syrian specialties ★ Muziek: • DJ Justes Maduro • Motha Earth • Leo's One Man Band • Vuurpaard • DJ Ray Lévant aka Cjei-if *********************************** Het Amsterdam BLEND FoodShare Festival op Burendag 2017 wordt mogelijk gemaakt door Stadsdeel West Amsterdam, ABC - Westerpark,café MADS en Stichting Amsterdam BLEND Events.

bottom of page