Amsterdam BLEND Market Moederdag Special

May 8, 2017

BAM! Zondag 12-17u op het Timorplein: Amsterdam BLEND Market / Moederdag Special met kramen vol shopplezier, heerlijk eten en leuke activiteiten voor jong en oud. Laat je verrassen en verwennen door deze BLEND Heroes!
★ FOOD & DRINKS ★
La Fucina • De Chocoprinses • KunstSmaak • Kruidenthee Amsterdam • RandyRednek's Surinaamse BBQ & Broodjes • Bonzol Delicatessen • De ijsfiets • Taste Before You Waste • Stayokay Amsterdam Zeeburg Bar • Afroditeolijfolie
★ ACTIVITEITEN ★
Inge van Veen Fotografie • Grafisch Werkcentrum Amsterdam • Atelier Zoet & Zagen •Maren's CreActivities • samenkappen.nl • Custom Maid • Set in Motion Interieuradvies (neem foto's van je kamer mee) • Stayokay Homeride Enveloppenspel WIN PRIJZEN! • Handminded • Susie's Party Pimp • ViiA
★ SHOPPEN ★
Team-KIM • Waterbron • De Amsterdamsche Zeepfabriek • IbizaSunrise-AviaSunanda• huisteilcreaties.nl • Brenda's Vintage & Retro • De Kast van Opa • A trace of Blue • Woodstylz • Stichting Anacaona • Stefan's Vinyl & Vintage • 21HAPPINEZZ • Schakel •Reken op Renske • Cartoons en Zeikbrieven • Fabmolly • Rebelheart_designs •Skiathos Cat Welfare Association • Stichting Amsterdam BLEND • SAC SAC • Sejolie • Anne Alster • Noukster • MIER by MT • Lory's handgemaakte zeep & zalf • En nog veel meer vintage, tweedehands en eigen creaties van je Amsterdamse buren: Marcia, Regina R, Regina dG, Team Stayokay, Fleur, Florisieta, Andrea, Marja, Shirley, Nicole, Hille, Selma, Monique, Iwan, Diana, Marlein, Debby en Feli!

 

 

Please reload

Featured Posts

Weggeefmarkt 14 maart AFGELAST

March 12, 2020

1/2
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

© 2019 Stichting Amsterdam BLEND Events

KvK 65576438

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • LinkedIn - Black Circle