top of page

Amsterdam BLEND Weggeefmarkt 10 maart 2018

Doe mee met het grootste freecycle- en ruilevenement van Amsterdam! De dag draait om gratis uitwisseling van spullen, diensten en talent. Waarom? Om verspilling tegen te gaan, nieuwe mensen te ontmoeten en om kennis te maken met sociale ondernemers en initiatieven in de stad. Naast tweedehands spullen doneren en uitzoeken kun je meedoen met activiteiten - allemaal gratis! Je hoeft alleen zelf ook weggeefspullen of gerechten mee te nemen om te delen of doe anders een donatie aan de deur. Sharing is caring :)

Flyer Amsterdam BLEND Weggeefmarkt 2018

♥ DOE MEE! De Weggeefmarkt is een jaarlijkse vrijwilligersactie tijdens NLdoet. Samen met jou maken we dit sociale festijn mogelijk :) • Wil je een dienst, activiteit of entertainment aanbieden? Meehelpen als vervoerder of standhouder? Leuk! Word ook BLEND Hero en meld je aan via meedoen@amsterdamblendmarket.nl Buren, collega's, ondernemers, creatieven, clubs, artiesten... iedereen kan meedoen! ♥ ENTREE: Neem zelf ook weggeefspullen of gerechten mee om te delen of doe een donatie aan de deur. ♥ WEGGEVEN ROCKS! Heb je overbodige spullen thuis of gun je ze gewoon een ander? • Bijna alles kun je weggeven mits onbeschadigd, bruikbaar en schoon. • Niet: bankstellen, bedden, bureaus, bureaustoelen, kasten, witgoed, beeldbuis tv's, oude computers en andere grote items nemen we helaas niet aan ivm plek en sjouwwerk. Deze kun je aanbieden bij bv je lokale weggeef- of kringloopwinkel, een van de FB weggeefgroepen zoals Amsterdam Deelt/Geeft of op nl.jasprtrades.com • Verpakte drinken en etenswaren mogen onaangebroken en binnen de houdbaarheidsdatum aangeboden worden (geen koelproducten). • Liever kokkerellen? Maak je favo deelgerechten of hapjes voor op de FoodShare stand. • Alles wat overblijft kan na afloop worden opgehaald door lokale projecten en stichtingen. Mail meedoen@amsterdamblendmarket.nl voor een afspraak ♥ AFLEVEREN: - Vrijdag 9 maart 17:00 - 21:00. - Zaterdag 10 maart tijdens de Weggeefmarkt 12:00 - 17:00. Locatie: Stayokay, Timorplein 21 ♥ OPHAALDIENST: Teveel om zelf te vervoeren of kun je er zelf niet bij zijn? De vrijwillige vervoerders komen vrijdag 9 maart bij jou thuis alles ophalen. Aanmelden kan uiterlijk t/m woensdag 7 maart! Dus mail snel naar ophaaldienst@amsterdamblendmarket.nl en vermeld: naam, adres, postcode, 06-nummer en om hoeveel tassen/dozen het ongeveer gaat. Vol=Vol! ♥ ZOEK UIT! Alles is gratis uit te zoeken voor particuliere Amsterdammers voor eigen gebruik (geen partij afnemers of handelaren). Geven=nemen! Alles gaat in goed vertrouwen en er lopen BLEND vrijwilligers rond om te helpen. ♥ De jaarlijkse Weggeefmarkt wordt georganiseerd door Stichting Amsterdam BLEND en Stayokay Amsterdam Zeeburg. Dit jaar alweer de 4e editie!

bottom of page