top of page

NIEUW: Zaterdag 8 juli Jaarmarkt Geuzenveld met extra feestvreugde

NIEUW! Zaterdag 8 juli: Jaarmarkt Geuzenveld met extra feestvreugde


Op zaterdag 8 juli 11:00-17:00u vindt de 16e editie plaats van de Jaarmarkt Geuzenveld - het grootste feest van de buurt. Stichting Amsterdam BLEND Events sluit voor het eerst aan bij de organisatie voor meer feestvreugde. Met bijna 250 kramen, live optredens, foodterras, workshops, sport- en spelactiviteiten kunnen bezoekers van alle leeftijden de hele dag vertoeven op het Lambertus Zijlplein en het Kruisherenpad. Toegang is gratis.


Verkoop en vermaak voor iedereen

Marktlopers kunnen zich voorbereiden op meer dan 600 meter aan shopplezier. Op het Kruisherenpad bieden buurtbewoners hun tweedehands koopjes aan - van speelgoed en kleding tot huis-, tuin- en keukenaccessoires. Op en rond het Lambertus Zijlplein staan o.a. sociale initiatieven en kleine ondernemers met handgemaakte cadeau artikelen, upcycle creaties, duurzame fashion, vintage parels, natuurproducten en delicatessen. Op het terras kun je proeven van smaken uit tropische oorden en meedansen of -zingen met de optredens en workshops van lokale talenten Bebi’s Buurtkoor, Bloomleela Bollywood Dance, Abigaël Ama, Samba Familia, Tailcutters en Motha Earth & Thunder. Verspreid over het terrein zijn er diverse activiteiten zoals de OBA Voorleeskraam, Verzetsmuseum Junior op Wielen, schmink, FunBikes, reuze spellen, springkussen, creatieve kramen en hoelahoepen. Alle highlights zijn te volgen via de instagram en facebookpagina’s van Amsterdam BLEND.


Samen voor het Lambertus Zijlplein

Het Lambertus Zijlplein is het hart van Geuzenveld. Het plein is vol in ontwikkeling en is het afgelopen jaar mooier, groener en veiliger gemaakt door bijvoorbeeld de verlichting aan te passen en zitplekken te creëren. Mensen die in de buurt wonen, ondernemen, werken of anders actief zijn, zijn uitgenodigd om aan te sluiten bij de buurtgroep Samen voor het Lambertus Zijlplein om zo gezamenlijk ideeën tot leven te brengen en mee te doen met acties die het plein een prettige omgeving maken waar iedereen zich thuis en gehoord voelt.


Jaarmarkt Geuzenveld 2023

Zaterdag 8 juli 2023

11:00 - 17:00 uur

Lambertus Zijlplein en Kruisherenpad, Amsterdamתגובות


bottom of page