top of page

Steun Stichting Amsterdam BLEND met ClubSupport

SUPPORT JIJ STICHTING AMSTERDAM BLEND?

XXX Lieve Amsterdammers, We vragen nooit wat voor onszelf, maar here goes!

Rabobank Amsterdam klanten: STEM HIER op Stichting Amsterdam BLEND - het kost je niks, alleen een klik! Al bijna 10 jaar organiseren we als betrokken buren social events groot en klein door de stad. Van de BLEND Markets en FoodShare avonden, de grote unieke jaarlijkse Weggeefmarkten en FoodShare Festivals tot leuke samenwerkingen met andere evenementen en buurten om ze nog toegankelijker te maken voor alle buurtgenoten. Uitwisseling staat centraal van niet alleen spullen maar ook talenten, ideeën en hulp. Zo leert iedereen hun buren kennen en dragen we hopelijk bij aan bruisende, betrokken buurten zodat SAMEN LEVEN meer belang krijgt en genoten wordt. Sinds 2016 zijn we een stichting: Stichting Amsterdam BLEND Events, zodat we vrijer zijn in wat we mogen organiseren. Maar dat kost dan natuurlijk ook wat meer (denk alleen al aan evenementenverzekeringen en vergunningsaanvragen - poeh!).

Geniet jij van de evenementen en steun jij de stichting? Als jij klant bent van Rabobank Amsterdam dan kun je op Amsterdam BLEND stemmen voor ClubSupport. Nog een paar dagen en dan is de stemperiode voor Rabo ClubSupport afgelopen. Leden van Amsterdam hebben nog t/m 26 september de mogelijkheid hun stem uit te brengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. En hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag voor de club. Elke stem télt! Stemmen kan eenvoudig via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Kijk op https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport


Wat we ermee gaan doen? In de coronatijd met evenementenverbod waren alle reserves opgeslurpt om alleen al te kunnen blijven bestaan. Hierdoor zijn de 'nul euro' publieksevenementen en ons jaarlijks vrijwilligersuitje gesneuveld. Dit willen we zeker weer gaan organiseren om iedereen te bedanken voor alle inzet - van creatieve klussen en de stomme administratie tot het flyeren, hosten, helpen, sjouwen, vuilrapen, bellen/mailen/faxen, sjouwen, troubleshooten, fotograferen, nog een keer sjouwen - alles wat er bij hoort en nodig is - dat doen ze! En altijd met een warme glimlach :) Het jaarlijks uitje is niet alleen een leuke traktatie maar ook heel belangrijk voor ons om te BLENDen buiten het 'werk' om. Zo kunnen we ook onze vrijwilligers oud en nieuw, jong en jong+, samenbrengen die elkaar niet of nauwelijks tegenkomen rondom de evenementen. Samenkomen, samen delen, samen doen is onze visie die we graag uitdragen en daar moeten we onderling ook voor zorgdragen. Jouw support wordt enorm gewaardeerd en het kost je niks, alleen een klik We hebben geen idee van de bedragen maar wat er overblijft steken we natuurlijk terug in de evenementen (Weggeefmarkt post-covid weer terugbrengen?) zodat ook jij en je buren weer mee kunnen genieten! :)

Dank voor het lezen. Let's BLEND!


Comments


bottom of page